Att göra ett program (1)

Som nämnt tidigare här på bloggen arbetar vi just nu med att ta fram ett nytt program för vårt arbete i Niassa från och med nästa år. Under veckan som gått har vi arbetat tillsammans med en konsult som har träffat våra samarbetsorganisationer, provinsregering- och myndigheter, skogsföretag och andra aktörer.

Programmet ska naturligtvis svara mot de behov som identifieras lokalt och därför är samtalen med alla aktörer extremt viktiga. Idag träffar konsulten ett antal organisationer från distriktet Mecanhelas som inte längre har finansiellt stöd från Kooperation Utan Gränser men som fortfarande tar del av utbildningar, studiecirklar etcetera. Ovan ett par bilder från dagens samtal om deltagande demokrati, hållbarhet i organisationerna, bonderörelsen i distriktet med mera.

Idag är uppkopplingen 0,93 kB/s – tålamod är nyckeln till lycka…

1 tanke på “Att göra ett program (1)

  1. Pingback: Att göra ett program (2) « Kajsas blogg från Moçambique

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s