Kontorsdag / Dia no escritório (Resan 2)

Idag har de moçambikiska kollegorna tillbringat hela dagen på Kooperation Utan Gränsers kontor i Stockholm. De har träffat personalen på Stockholmskontoret, fått veta vad biståndsavdelningen gör och hur vi jobbar med information och kampanj i Sverige. På kvällen besökte vi Kooperation Utan Gränsers vd Anneli Rogeman. 

Hoje os colegas moçambicanos passaram o dia inteiro nos escritórios do CCS em Estocolmo. Encontraram-se com o pessoal de Estocolmo, receberam informação sobre o que faz o departamento de cooperação internacional aqui e como trabalhamos com informação e campanhas na Suécua. A noite visitamos a directora geral do CCS, a Anneli Rogeman.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s