Guldkroksskolan, Rotary, bygge och kommunen (Resan 6)

Igår var det heldag i Hjo. Den inleddes med ett besök på högstadiet på Guldkroksskolan där rektor Ingvor Forsanker presenterade skolan och det svenska skolsystemet. Vi pratade också om hemkunskap, skolmat, skolsyster och mycket annat samt besökte en svensklektion och en slöjdlektion.

Efter det var vi på Rotary där António höll en uppskattad presentation om agroforestrycentret i Cuamba. Därefter blev det en snabbvisit i en lägenhetsrenovering innan vi begav oss till kommunen där kommunstyrelsens ordförande Catrin Hulmarker berättade hur kommunen fungerar, vilka de huvudsakliga ansvarsområdena är samt hur man arbetar med att öka medborgarnas deltagande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s