Bland kossor och chiliplantor i Mugabes land

Jag befinner mig i Zimbabwe sedan ett par dagar tillbaka. Jag arbetar med en översyn av vårt program här tillsammans med vår regionchef Anna Tibblin. Istället för att kontraktera en extern konsult beslutade programmet att det skulle vara bra med ett internt team som utöver själva översynen också kan bidra till lärande mellan våra olika program. Så här är jag nu och lär mig om bland annat mjölkproduktion och chilifrukter.

Idag har jag tillbringat dagen på diverse besök på de projekt som vi stödjer, bland annat ett kooperativt mejeri, solcellsbevattning och organisk grönsaksodling. Nedan några foton från dagen.

Nu är jag dammig och trött på ett hotell i södra Zimbabwe och väntar på att strömmen ska komma så att jag kan få ta en varm dusch. Den som väntar på något gott…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s