Biståndsglamour

Tillbaka i Lichinga där det är värmebölja. Har blivit sjuk för första gången sedan jag flyttade till Mocambique för över fem år sedan. En kollega sa till mig att det är en bestraffning för att jag ska flytta härifrån. Det är strömavbrott i Lichinga hela dagen och jag har pallrat mig iväg till kontoret för att ladda dator och telefon och för att åtminston tillfälligt lämna sängen (väldigt tråkigt att inte vara frisk). Jag har varit på cafét för att dricka en pulvercapuccino och varmt vatten samt köpa en en smällt chokladkaka att festa till på. Nu blir det tillbaka hem för att kolla på film i datorn tills laddningen tar slut. Det är lite biståndsglamour kan man säga…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s