Bland cowboys och missionärer

Befinner mig på George W Bush Airport i Houston – en mycket märklig upplevelse. Har aldrig varit på en flygplats med så hög koncentration av cowboyhattar, missionärer och karlar med gitarr. Har heller aldrig varit på en flygplats där ett av de återkommande utropen i högtalarna meddelar att om du på något sätt försöker skämta med migrations- eller tullmyndigheten kan du bli arresterad.

Har nog inte heller tidigare hört utropet: ”If you are missing two hats – cowboy hats – please return to the security check.” Själv blev jag stoppad i säkerhetskontrollen och de meddelade att de var tvungna att känna på mitt bakhuvud. Skulle ju vara spännande att veta vad de tror att jag har gömt där (förutom en hög radikala idéer) men det vågade jag ju naturligtvis inte fråga med risk för att bli arresterad för skämt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s