Biståndskoftan tillbaka på jobbet

I måndags började jag jobba efter fem veckors semester (min första sammanhängande semester i livet – en positiv upplevelse!). Veckan har bestått av något slags mötesmaraton – ett sådant som gör att man undrar vid varje dags slut om man har åstadkommit, eller producerat något. En kollega påpekade att jag ska se det positivt – kanske har någon av alla de jag haft möte med producerat något…

Veckan har ägnats åt förberedelse av kommande systemrevision, ta fram riktlinjer för regionala strategier för vårt utvecklingssamarbete, skriva om olika stödformer, diskutera kampanj- och påverkansarbete, träffa vår nya kontaktperson på Sida och en massa annat smått och gott (bland annat att försöka trassla mig ur ett telefonsamtal där en person bad mig om en jämförelse mellan Sveriges, Angolas och Moçambiques lagstiftning vad gäller kooperativ…). Har också haft ett gnagande dåligt samvete för att jag inte hunnit sätta mig in i händelserna och analyserna kring Marikanamassakern på gruvarbetare i Sydafrika. Hoppas på annan tid i helgen.

Långt från förra veckans konkreta arbete med byggprojektet hemma…

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s