På vägen från jobbet

Några ögonblicksbilder från Kabul en eftermiddag, taget från bilen från jobbet. Så mycket som passerar som man inte hinner eller kan ta kort på. Mänskliga möten, folk som står och steker pannkakor eller bakar bröd hela dagen för att först få äta det strax efter klockan 19 på grund av ramadan. En mur där det står ”The message of the Koran is peace”. Män som går och håller varandra i händerna. Trötta människor i bussar på väg hem från jobbet.

Tar bilderna utan att alla gånger se vad som hamnar på dem. En av dem fångade en stor skylt med texten ”Masters of Business Administration” och framför den organiserar några unga killar dagens försäljning av potatis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s