Reflektioner på en matta

Idag har vi haft en väldigt bra arbetsdag på en matta i trädgården tillsammans med alla kollegor från avdelningen för “Policy and quality assurance”.

Dagen ägnades åt reflektioner kring vad som har gått bra och mindre bra i vårt arbete det senaste året. Samtliga tre enheter inom avdelningen har ansvar som går tvärs igenom hela SAKs verskamhet; jämställdhet, mänskliga rättigheter, civilsamhälle samt planering, uppföljning och utvärdering. Det är inte alltid det lättaste att vara en rådgivande enhet med uppgift att se till att andra tar större ansvar för arbetsområden som är allt annat än lätta säkerställa i hela verksamheten.

Det gör väldigt stor skillnad i inspiration och engagemang i diskussionerna att sitta ute i det gröna istället för på kontoret. (Dock gör spaljén att alla blir rutiga i ansiktet på fotona…) Att två katter närvarar på mötet gör inte saken sämre. (Bra med en bra dag med tanke på att gårdagen var lite sådär, som beskrivet i inlägget nedan.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s