Ankomst Istanbul

Åter på bloggen efter några veckors frånvaro! I arla morgonstund idag kom jag till Istanbul där jag ska tillbringa fyra dagar. Efter en mindre angenäm taxiresa med en taxichaffis som blev väldigt arg för att han inte kunde hitta hotellet och sedan ännu argare när han pratade med hotellägaren som försökte förklara vägen och sedan en stunds förvirrad väntan ståendes på en gata med mina väskor i en strid ström av människor som ramlade hem från krogen, har jag haft en fantastisk dag med te, katter och i gott sällskap av hotellägaren som tyckte det var en bra idé att klockan 6.30 ge mig den snabba versionen av Istanbul till fots så att jag inte skulle komma bort när jag gick ensam (inklusive snabbesök i den Blå Moskén – återbesök de kommande dagarna). Nedan några foton från dagen.

Och God Jul till er som firat det!

2 tankar på “Ankomst Istanbul

  1. Pingback: Mera Istanbul | In- och utvecklingar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s