Bilder som får tala för sig själva

Resa och ankomst till Ribaue där vi ska tillbringa de kommande tre veckorna. Jag låter bilderna tala för sig själva. Det ger hopp att vägarbetena har påbörjats med vägen mellan Nampula och Cuamba. Jag hoppas nu bara att det fortsätter hela vägen upp till Lichinga. (Annars blir det kanske ett nytt brev till presidenten, läs det första här!) Nästa vecka kommer vi återigen att vara i samma distrikt men jag betvivlar att våra vägar korsas mer än förra gången som var i Niassa i oktober. Hur som helst väldigt fint att vara framme.

Viagem e chegada a Ribaue onde vamos passar as próximas três semana. Vou deixar que as fotos falem por si. Dá esperança ver que as obras com a estrada que liga Nampula e Cuamba já estão num bom caminho. Agora só espero que vá até Lichinga. (Se não, pode haver necessidade de mais uma carta ao Presidente, leiam a primeira aqui!) Na próxima semana estaremos de novo no mesmo distrio mas duvido que os nossos caminhos se cruzem mais desta vez que a outra que era no Niassa e Outubro. De qualquer maneira é muito bom ter chegado aqui!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s