Mycket värme

Idag skulle vi ta oss en bit upp på berget i Ribaue. Bilen körde fast och det blev en lite längre promenad än väntat men upp kom vi. Efter utsikterna hamnade vi hemma hos en familj med 14 barn där ett av dem stolt tog oss med till sitt hus. Mycket värme, i dubbel bemärkelse.

Hoje o plano era de subir a montanha de Ribaue. Porém, o carro enterrou e o passeio ficou mais longe do que era esperado mas conseguimos subir. Depois das boas vistas chegamos em casa de uma família com 14 filhos. Um deles levou nos (com orgulho) a casa dele. Muito calor, nos dois sentidos.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s