Ingen el, pengar, bensin, telefon, regering…

Idag kom kollegorna från Niassa till Harare med bil. När de lämnade Lichinga fanns där ingen el, ingen fast telefoni och inget mobiltelefonnät. När de kom till Malawi fanns där ingen bensin och inga pengar.

Skönt för dem att de kommit fram hit, här finns allt detta, mer eller mindre, emellertid knappt någon regering. Alldeles nyss ringde en kollega från Mandimba, 15 mil söder om Lichinga, och berättade att den fiberoptiska kabeln till Lichinga gått av.

Allt är möjligt och det gäller att hålla andan uppe! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s