Lappa ihop gatan = presidenten är på ingång

Fotot ovan är en indikator på något som inte har så mycket att göra med ett initiativ från Lichingas kommun att förbättra gatorna för invånarnas bästa. Det är ett tecken på att det fattas få dagar till presidenten ska besöka staden. Jag tog bilden från kontorsfönstret idag. På måndag landar han – Armando Emílio Guebuza. (Det gäller att göra det ganska få dagar innan eftersom det inte brukar hålla så länge…)

När Guebueza kom på besök 2009 målades regeringsbyggnaden om dagen och natten innan han anlände under former som ingen arbetsmiljöskyddsinspektör i världen skulle ha godkänt. Se fotot nedan. Kan ju vara när vi funderar på vad som skapar utveckling…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s