Lära på väg / Aprender no caminho

I månadens utgåva av Moçambiques flygbolag LAMs tidning Índico har jag skrivit en artikel om vad jag har lärt mig på resande fot i Moçambique. Efter många om och men hoppas jag nu att jag har skapat en fungerande länk till artikeln, tyvärr i Powerpointformat (försökte med ett antal andra men det fungerade inte att ladda upp här).

Läs artikeln i Indico här! (Tidningen är tvåspråkig så du behöver inte kunna portugisiska…)

Na edicão da revista Índico das LAM deste mês publiquei um artigo sobre o que aprendi viajando em Moçambique. Foi um pouco difícil fazer upload do documento aqui no blog mas agora já está, infelizmente no formato do powerpoint.

Clique aqui Indico para ler o artigo!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s